KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Tuesday, September 7, 2010

rakan+sahabat+kawan+teman

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>

Friday, May 7, 2010

rakan+sahabat+kawan+teman










Ha....kali ni nak story sal kawan....yan ad ramai kawan..xterhingga lew...yan ase seme org pon de kawan an..ap2 problem salunye kawan lew yang jadi tempat mengadu..kawan yang mmg yan knl dari kck...NURLEHA..kami knl sejak kck ag..men same2..hancurkan kamera ibu un smae2..hahahaha..kami ni neighbour...parent kami un rapat...malangnya semenjak kami nek form 1..hubungan kami jd renggang coz kami terpisah sekolah...tp..time blek ttp rapat semula...kawan aku yang mmg kepala mengong ramai...ahli geng yan kat sni ad 10 org...6 gurlz 4 boy...da first 1 is FARAH SYAHIDA...yang ni mmg kepala gle2..yan paling rapat ngn farah lew...banyak masalah yan share ngn dye sbb nasib kami ni salunye same..huhuhu..da 2nd is AMIRA...yang ni otai cket...jns yan ngn farah xbape berani tp yang pompuan sorang ni..mak ai..terlebih berani...seme org dye boleh 'boom'..hak2....da 3rd is linda...yang ni satu kepala ngn mira...bapok beraninya...yan ngn farah sopan cket lew..kah2...da 4th is NUR SYAZWANI..ha..dye ni lew pompuan cket lam group ktowg..hak2..sopan...kami ni xdk de...kui3....da 5th of cos leha n da 6th is me....yang boyz lak ad 4 org..da first is AMMIRUL NAZRI..ha..yang ni motivator yan...dye ni mmg yan wat jd mentor..even dye lemah..dye bangkit sbb dye ni rajin ngt..dye ni lew abg lam group kami..da 2nd is AZUDDIN..yang ni maleh nk ckap...pompuan jek keje dye.....dye ni lew mangse buli kami...kui2..sokmo kene piat telinga..da 3rd is ABDUL HAKIM...yang ni un jns yang agak rajin...best n pale gle2....n da last is KAMAZZULEDIKA...yang ni dak bumiputera(asli)...best gle ngn dye ni...otak mmg gempak..haha..kt sb un yan de geng gak..namenye 'WARUMO GENG'..hahaha..ahlinya yan..WAHIDAH...SYIMA..AISHAH n NAJIHAH..group ni mmg pale mengong...yan ase bersyukur sgt sbb dipertemukan ngn kawan2 cam ni...mmg havoc gle...korang mmg YANG TERBAIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sayang korang....

No comments: