KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Friday, January 13, 2012

BERBUNGANYA CIK BUNGA^___^

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum silent reader..cube bace tajuk entry kali ni..perghhh..sangat berbunga-bunga bila membacanya..
hahahah..xde la..hari ni yan nak cerita serba sedikit mengenai bunga yang yan sangat fanatik dan suka..bile cakap pasal bunga..mesti la semua orang boleh agak an..BUNGA & WANITA..sudah semestinya tidak dapat dilupakan..adalah sorang hamba Allah yang manis ni text yan au..yan bg nama die Beto sebab die manis macam Beto Khusairy(gedik sebentar)huhu~~~




^
|
|
see..manis tak..hahah..xdek motif pon sebenarnya~

BETO  : "hahah..npe suke sgt kt bunge?
YAN  : "sbb bg ak bunga 2 sgt indah dan cantek..ag satu bunga an lambang seorang wanita..haha"
BETO  : "wahhh..ayt bole thn..hahaha..aq igt kt dlm drama tv je pompuan suke bunge..rupe2 nye kt dunia nyata pon ad


Hahaha..wahai cik abang..sudah semestinya dalam dunia yang nyata ada pompuan yang sukakan bunga,,bunga yang paling yan suka is LILY & lebih detail lagi WHITE LILY,,CALLA LILY & LILY OF THE VALLEY..bunga lain pon yan suke gak,,terutama ROSES & SAKURA..bunga2 ni sangat cantik,,uhuhuh..for me,,flowers can make me smile and cool..ada juga yang mengatakan bahawa bunga lili putih ni membawa maksud pengabdian,persahabatan,simpati,mulia,suci dan murni,,tp bagi yan ntah la..xfikir sejauh tu pon cume bagi yan bunga lily putih ni menenangkan,,huuh..meh tengok
|
|
|
v
single CALLA LILY

LILY OF THE VALLEY..

cube tengok ble da di bouquet kan,,huuu..memang tergoda,.haha
|
|
|
v

 ni gabungan CALLA LILY+RED ROSES
cantek seyh

hahaha..caner..cantekkan bunga2 ni,,hmmm...indah nye kehidupan jika dipenuhi bunga-bunga yang cantik tapi apakan daya..semua itu hanya mimpi yang menemani tidur..

p/s   : sape nak bagi bunge ni at yan..!!!i want it

No comments: