KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Wednesday, January 4, 2012

MAI SAT LAYAN KISAH NI

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>

hai silent reader yang disayangi lagi dikasihi,,"mai sat jenguk blog chek ni".wah..cakap utara pulak si MINAH BUNGA ni,,heheww..eh2..nak dengar satu kisah tak??kisah ni berlaku di Makmal bahasa tempat yan blaja..memang seronok blaja dengan SIR JUKIE..he's a lecturer and father for us in here..time die mengajar tu ada la dua orang hamba Allah ni yang kene sakat dek die,,huhu..nak tau sape???????memang hot student..ha tekan SINI..

Hamboi korang..terus nak tekan ye,,mentang-mentang la nak bergosip..hahah..xdk la...mane boleh dedahkan identiti mereka-mereka ini..mau kena kerat 24 nanti,,hahaha..ha,,nak dijadikan cter,,si AHMAD(bukan nama sebenar) yang sedang dibuai mimpi indah disergah oleh our lecturer.."hey long man,,"nampak tak kat situ..beliau menerima gelaran baru yang sangat indah dan akan didingati oleh yan buat selamanya kot,,hahaha..So..pada jam,,minit,saat dan detik yang sama..si BEDAH(bukan nama sebenar gak) punya la seronok gelakkan si LONG MAN tu,,last2 terkena batang hidung sendiri..."dont forget to do that..ORANG PINK"....hambek!!!!!..dua2 terkena..huhuh..seronok bile dapat bergurau dengan SIR macam tu..so..tu la kisah nyer..hahaha..

p/s   : kepada LONG MAN dan ORANG PINK..jangan marah yer,,,yan nak bergurau je,,huhuh..






No comments: