KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Wednesday, February 15, 2012

SMV MIRI!!!!Brrrrrr!!!!

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum silent reader..
Ha..entry kali ni yan nak cerite sal program yang dilaksanakan di SEKOLAH MENENGAH VOKASIONAL MIRI(Kem Kepimpinan Putra)..
First day pegi mmg xberapa nak ada nafsu sbb penat kan..cam nak xnak..heheww>.<..
malam tu pulak dengan takdir-Nya,,sekolah tu blackout..ingatkan mmg dah selalu..rupenye tu lah first time blackout time mlm..:D(rase macam bawak malang la pulak)...tapi..still cool..hahha..itu yang penting..
Alhamdulillah elektrik ada & malam tu aktiviti berjalan dengan lancar..
mula-mula memang la malu..heheeh..
yan dan thivia jadi fasi kumpulan 4..
|
|
|
v
ha..ni la ahli kump 4.TERBAEK!!

huhhu..hari kedua EXPLORACE..mmg sangat seronok..
budak2 ni pon happy giler..
konon-konon nak mengenakan derang..
hambek!!dengan fasi2 skali kene conteng muke...hahaha
lenjan je la,,,
|
|
|
v





seronok diorang..huhuh..

hari last..pekara yang tidak disangka berlaku..
diorang nyani lak lagu "SAAT TERAKHIR"..untuk fasi
YaAllah..sumpah terharu..
terima kasih adek-adek..
habis air mata akak korang buat tau,,huhhuhu..
ape2 pon ingat pesan semua fasi oke..
blaja elok-elok..ingat jasa ibu ayah..
kalau ada rezeki kter jumpe lagi oke...
AKAK SAYANG KORANG!!!!


ktata...>.<

No comments: