KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Monday, April 23, 2012

eeerrrr..CLASSMATES :)

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum silent reader sume..apa habaq sume??nampak tak la ni belajaq cakap longhat kedah,,biasa la..tak lama lagi yan dapat kakak ipaq orang utara,,huhuh..congrate for my lovely brother kerana akhirnya anda dah nak kawen,,huhhu..oke,,entry kali ni totally bukan mengenai kumbang yang yan sayang dah nak kawen tapi mengenai CLASSMATE yang disayangi,,
 
   oke..dah cukup sebulan dan bermakna yan amat rindukan korang,,eerrr-,-...tapi korang rindukan yan ke..xpela..blog ni jela tempat yan curahkan rindu kat korang..and guess what..i totally miss our moment di ladang...so sweet..heeheeh...selama cuti yang melanda kite sume ni kan,,apa la agaknya aktiviti korang ek,,yang yan tau cuma aktiviti sosial insan-insan dibawah ini :
|
|
v



yes!!!kami hantu online,,,,,*online memanjang...

  Heheeheh...memang ntah pape..yang lain mmg xtau citer..xpela..bulan 6 nanti kita jumpa la balik dan kita sume akan dapat hadiah yang paling best iaitu "mengHANDLE para junior:..huhuh....yan xtau la nak tulis ape ag,,hehehe..macam dah ketandusan idea dan juga harapan...

nota kaki : to abg ipaq AFIQ IZZAT..: "aku sebagai adek ipaq ang sangt merindui ang yang mulut banyak tu,,saman ngn kembaq ang,,HAZIM OT."

              to my darlings : "aku rindu korang ZA..MUN,,sangat amat terlalu rindu"

             to all DPNT'S  : "miss korang..jumpa nanti"

No comments: