KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Monday, December 31, 2012

Kisah terakhir gadis belasan tahun

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum...


Rasanya dah lama sangat tak menaip..biasalah..rutin pelajar..ye belajar..lagi pun macam tak de pape yang nak dikongsikan..hari ni Isnin bersamaan 31 Disember 2012..hari terkahir tahun 2012 dalam kalendar masihi..Alhamdulillah..kita semua masih diberi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah ini..

Berbalik pada tajuk kali ni "Kisah terakhir gadis belasan tahun"...mean??apakah??why this title?mengapa?....0oohhh..sebenarnya tahun 2012 adalah tahun terakhir yan bergelar gadis belasan tahun *so confuse (u_u)....why??sebab yan tak pasti dengan perangai yan sendiri..kadang2 rase macam matang..kadang2 rase macam budak2 lagi..oohhh maaann *tangan ke bahu..mata ke atas

Tapi normal la tu kan..tp yan ttp bersyukur kerana Allah memberi kesempatan kepada yan untuk menikmati hari2 terakhir bergelar gadis belasan tahun..hidup sebagai gadis belasan tahun amat menyeronokkan....and one more thing..tahun terakhir bergelar gadis belasan tahun amat memberi cabaran dalam hidup yan..bergelumang dengan dugaan..cabaran,,dan masalah.telah memberi satu kekuatan kepada yan utk menjadi seorang gadis *yg tak lama lagi nak jadi wanita yang matang...hooyyyeeeaaayyyhhhh !!!!!

Dan satu perkara yang sangat penting...this year make me realize apa yang yan perlu dahulukan....tq to mom,dad and also my friends especially both of my darlings..WanMunirah & Hasliza Jumat because always with me..and i want you to know that i love both of u so much.....^^..

p/s

     Tuhan,
      Maafkan jika aku rapuh dan suka mengeluh,
     Tapi mulai hari ni,aku seharusnya bersyukur dengan semua nikmat yang tidak bisa aku hitung,,
     Aku masih bisa bernafas dan masih bisa berjalan..
     Mohon jauhkan aku dari berkeluh kesah,kesempitan fikiran,kekotoran hati dan dari kemalasan tubuh ini,
     Dan Tuhan,
     Jaga,sayangi,kasihani,cintai dan lindungilah selalu insan yang membca tulisan ini sepanjang hidupnya..
   
     Terima kasih Ya Allah.........


No comments: