KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Tuesday, February 12, 2013

come back

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum..

maaf la..dah lama tak update blog..busy sangat dengan event la..business plan la..dua pulak tu..sekarang ni nak bgtau yang yan balik semenanjung..sebab ayah ada buat kenduri sikit,,kenduri doa selamat sebab ibu,ayah,atok dengan nenek nak pegi buat umrah awal bulan 3 nanti....will miss u olls...^^,

Entry kali ni tak tau nak tulis ape..hehehe,,tak de tujuan dan hala tuju yang memberi penujuan untuk menuju suatu tujuan..huhuhu..tapi yan nak cerita sikit sal cite "JUVANA THE MOVIE"..arghhhhh..!!!!histeria dibuatnya bila botak,apek,ayam,kicap,komeng,panjang ngn daim kembali ke dunia juvana...:)..

U're the best johan asari..hahaha..terbaik la watak yang kau bawak tu..menjadi seyh..tapi yang best kali ni botak dah insaf..gara-gara warden baru *adlin aman ramli...apek pulak yang berubah jadi jahat semula,,ish2,,tapi apa yang boleh diteladani dalam filem ni
"setiap manusia mempunyai peluang kedua untuk berubah..tiada siapa yang boleh menghalang perubahan itu kerana itu adalah hak masing-masing"..

Dah la..yan pun dah tak tau nak tulis ape dah..nak layan fear factor..tata ^^,


No comments: