KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Saturday, March 30, 2013

semester4#DPNT#UPMKB#habis suda

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
"Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani "


* wajah2 kegembiraan habis paper :)

Assalamualaikum..ha..nampak tak wajah-wajah kegembiraan di atas..yay..yay..paper dah habis !!! hehehe..tanggal 28 Mac 2013,habis sudah tanggungjawab kami semua sebagai pelajar semester 4 jurusan Perniagaantani di UPMKB.. *tapi result lom kua la :P.

Semester 4,semester yang macam-macam perkara la berlaku..tapi perkara yang berlaku tu membuatkan kita semua matang...ye ke idok ????..dah habis sem 4 bermakna dah nak naik sem 5..pejam celik je dah nak naik sem 5 and then g praktikal for 6 months and..................................habis diploma!!!!!!!!

Tapi..dalam seronok-seronok dah nak habis belajo..terasa jugak sedihnya..yela..bila dah habis belajar bermakna terpisah jugak la dengan kawan2..yan ase kawan2 sekarang ni memang the best..yela..semuanya satu kepala...masing-masing masuk air ^^,...mane la tau ada yang nak kawin..kompom payh nak jumpa dah..hahaah..mesti ada yang kerja..ada yang sambung belajar..dan macam-macam lagi la..

So, what should i do now????
holiday timetable :
1) Balik tido (balas dendam)
2) Datang PG(Pasir Gudang) jadi babysitter
3) Tolong mummy la..huhhu
4) Wat lesen (tak kira!!!!!!)
5) Balik Koyan jumpa nenek ngn atok
6) Lepaking with members
7) Teman ibu g kenduri kawen (perkara yang paling suka ^^,)

~~baiklah..sampai disini sahaja taipan tangan yan..huhhuuh..tata :)


                                                    #yay..!!! WB until the end :)

                                  #gambar ni tak dek kene mngena..saje je :P

No comments: