KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Friday, April 5, 2013

Tempat paling seronok untuk dikunjungi ^^,

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum...

Sepertimana tajuk yg terpapar di atas..i will story about my fav tempat yg yan suke pergi..

one of my friend said : " Aku suka g mall..yela shopping..thats my fav place"
lagi sorang   : "kalau aku la kan..fav tempat yang aku suka g apa ag..trek la..drpda aku dok berlumba haram..g trek motor ag best "

Perghh..dasyat bebebo tempat yang deme suke g ye..of course la kan..shopping mall..zoo ke..ada yang suke pergi pantai..air terjun..

and me ????

I love to go kenduri kawen !!!! yeaye!!!
it's sound weird right???
hahaahhaha...
ini betul2..bukan cobaan..yan memang suke pergi kenduri kawen..senang cakap kenduri kawen is my favourite place..
u know what..time kenduri ni la kiter dapat tengok ramai orang bertungkus lumus buat kerja or the javanese called "REWANG"..wow!! rewang is the best activity ok..hahah :)
and 1 more thing,
time dekat kenduri la kite boleh kenal-kenal dengan mak cik2..jiran
yela kan..hidup berjiran ni penting..kalau susah jiran jugak yang tolong..tol x??
Tapi the most important factor y i suke sangat pergi kenduri kawen is i boleh tengok my future..haha
what i mean is when i'm getting older,macm tu la kot,,,haha'
Thats y i selalu follow my mom pergi kenduri kawen..best tau dapat borak2 ngn mak cik2 ni..
huhuhuuh..
lagi2 i bukannyer orang bandar..orang Felda..lagi la kuat ikatan kejiranan nyer..
hidup Felda.. ^^,

                                       * Ha..see..bestkan..buat kerja same2 :)

            
huhuuh..oke la..ni saje story i hari ni..tatata
Assalamualaikum (:




No comments: