KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Tuesday, May 21, 2013

Apit ?? Baron Bros ? ?

expr:id='"post-body-" + data:post.id'> Assalamualaikum silent reader...

Khilaf..Tembok Derita..Cintaku Dipermainkan..perghh..kaki2 jiwang memang layan habis la dengan lagu ni..hahaha..tengok tajuk pun dah tau sape yang menyumbangkan suara yang lunak giler..yeayh!! Apit...so..siapa Apit tu ? dia ni vokalis kumpulan Baron Bros..diorang ni penyanyi singapura..tak dek la femes kat Malaysia ni tapi yang pasti kaki2 youtube mesti kenal ngan diorang ni..

Setahu aku la kan..ahli kumpulan diorang ni ada 4..Apit..Rizal..Din dan Wan..rasenye la..tapi kan beb..memang aku bukan nak banggakan mamat singapore ni..tapi suara dia perghh..kalau masuk market Malaysia memang boleh gi Juara Lagu..huhuh..Lagu-lagu diorang ni memang sangat amat sesuai dengan insan-insan yang dah tak dek harapan dalam hubungan diorang..mungkin bila dengar lagu ni hubungan tu pulih balik..huhuhu..nampak tak impact lagu Baron Bros ni..


Suara Apit ? ? perghh..memang Anugerah Allah yang sungguh indah..sangat best suara ni..ce bayangkan kalau dye berduet pulak dengan Hafiz awan nano..serious memang boleh Box Office.. :)

Baiklah kawan-kawan yang dikasihi sekalian..ni la band Baron Bros

   Ha..nampak tak yang pakai baju Biru tu..tu la Apit..cam Alif Aziz x? hahahah





No comments: