KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Monday, December 5, 2011

Kelas Eko yang HAVOC & buku hijau yang GEMPAK!!!

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
Assalamualaikum semuanya,,haa,,
ha,,macam biasa lah UPMKB akan melaksanakan program BUKU HIJAU selama 4 sem,,
dan sem ni,,student DPNT02TERBAEK!!diamanahkan untuk melaksanakan unit PASTURA(rumput)..
tapi hari ni(5 disember 2011) memang hari yang paling hapy sepanjang yan study..
hari yang sungguh indah,,
yang penuh dengan senyuman,,tawa dan senda gurau..

Kelas ekonomi yang tersangat lah best,,biasa la kan,,anak2 remaja ni,,suke berbalah..
so,,dalam kelas ekonomi,,masing2 berbalah pasal satu isu..
seronok sangat,,
yela,,student sains nak berbalah ngn student ekonomi,,
apakah???
kompom2 la budak sains kalah,.
hahahha..
tapi sangat seronok,,
dengan cara cenggitu la ktorang dapat mengeratkan hubungan silaturrahim,,,

ha..lepas masing2 penat berbalah,,
tiba lah pula masa yang dinanti2..go to LADANG hahaha..
perghh..memang kaki rasa nak tercabut..jauh betul pagar putih tu,,huhu
tak pe..yang penting semua gumbira,,
aktiviti hari ni adalah mengukur pH tanah dan keluasan,,,
perghh...menahan gak la time tu sebab peralatan xcukup an..
huhuh...sementara tunggu alat pengukur uh,,apa lagi..
|
|
|
v


haa..nampak tak????kawan2 yan sangat rajin..huhuh

lepas penat sume menaburkan budi pada tanah di situ,,
semua p0n beransur pulang,,,
insan2 yang bertuah terpaksa pulang lambat,,hahha
tapi jangan risau,,berkat kami balek lambat,,kami dapat tumpang bas,,hahah
hahaah...

hari ni memang indah dan berharap akan indah buat selama2nya..

posing sikek kakak,,huhu




^
|
|
|
bersama WOK YOH..huhhu,,sayang sikek kakak manis juhaitie sudisman

hahhaha..ktata..

No comments: