KAU CURAHAN HATIKU

100% yang terbaik

ASSALAMUALAIKUM..SAYA NURULFARHAN BT MOHD AMIN..NICE TO MEET YOU ^.^. ..

burung..:)

Friday, December 23, 2011

~MID SEM BREAK DATANG LAGI~~

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>

Salam silent reader,,lame dah yan tak update blog..lately ni bz cket..last week yan mengikuti KURSUS INDUKSI KEPIMPINAN UPM..seronok sangt kursus tu,,yan rasa tu la camping yg paling best dlm hidup yan..mmg bagi impak la..sekarang pon confident level yan da agak tinggi,,hhaha..insyaallah..sbb ibu kata.."kalau nak berjaya kene berani & yakin" ..dalam group yan sumenye terbaek,,nak yan listkan ke,,huhuhuh,,okeyh2,,first2 kompom2 la senioriti kesayangan..huhuh..RINZO,,he's a savior of the world..haha..credit to all members..PREM,,ABG MUS,,ABG RAJA,,NADI,,LOLON,,KAK MAWARTI & MARY..huhhu,,korang mmg TERBAEK!!!!..

|
|
|
v
peserta KURSUS INDUKSI KEPIMPINAN PELAJAR UPM..

|
|
V
with senioriti....wink! !

Ha..da habes pasal induksi,,sekarang ni cuti mid sem da datang..cam biasa la
xtau nak wat ap
plan pon xdk lagi,,
jawabnyer terperuk jelew dalam bilik tersayang ni ha..huhhuuh..^_____^
tapi ada gak plan ngn classmate  nak wat BBQ..huhu,,
"botak..aku harap bbq 2 jadi"..
HAHA..bosan2,,tapi assgment yang bertimbun ni sudah menanti untuk disiapkan..
jeles..ramai yang balek semenanjung..sob3..
xpelew,,best wut dok Bintulu ni,,huhuh...
|
|
|
v

tetiba rindu mereka2 diatas ni,,,=(
ktata...


No comments: